Rallyhappening en KLIP IV: nog enkele startplaatsen beschikbaar

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔11.oktober 2024
Rallyhappening en KLIP IV: nog enkele startplaatsen beschikbaar

Zowel voor de tweedaagse Rallyhappening als voor de middagrit KLIP IV kunt u nog inschrijven. Zie hieronder waarom u deze twee DHRC-evenementen niet wilt missen!

Rallyhappening op 7 en 8 december

De DHRC Rallyhappening is traditioneel de afsluiter van het rallyjaar. Hier wordt niet alleen gestreden om de felbegeerde overwinning, maar ook om de laatste punten voor het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s.
Daarvoor bent u wel ruim anderhalve dag aan de bak geweest. We starten op zaterdagochtend vanuit Vandervalk hotel Assen en maken een zuidelijke lus over de meest rustige wegen van Drenthe met een lunch in Westerbork.

’s Avonds is er een live cooking buffet en daarna kan in de bar nog lang en gezellig nagepraat worden. Zondag rijden we één lange etappe, nu ten noorden van Assen met een koffiestop in Anloo. De Rallyhappening wordt afgesloten met een prima winterbuffet als lunch en met de prijsuitreiking voor de rally en het Nederlands Kampioenschap.
De rally is wederom uitgezet door Martin Roosenboom, bekend van onder meer de Alzheimerrally en de Classic 500 Challenge. Jürgen Donders heeft, samen met Martin, de volledige Expertklasse gecontroleerd en Fred Hak deed, een paar weken later, hetzelfde met de Sportklasse.
      
Beiden zijn zeer enthousiast over de rit. Intekenen gaat redelijk vlot, onderweg kom je wel wat uitdagingen tegen, de wegen zijn erg mooi maar ook heerlijk rustig. Maar zoals van Martin bekend heeft hij er wel een paar verrassingen in zitten, dus alert blijven van begin tot eind!
Meer informatie hier. Let er bij het inschrijven op dat u zelf bij Vandervalk hotel Assen uw overnachting van 7 op 8 december (en desgewenst ook van 6 op 7 december) moet boeken. Dat kan via de link en de code op de infopagina. Op dit moment zijn er nog voldoende kamers beschikbaar.

KLIP IV op 26 oktober

Vanaf restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland rijden we zaterdag een prachtige rit door de Hoeksche Waard.
Ritmeester Nico Slappendel controleerde de door Willem van Leeuwen uitgezette route en is er enthousiast over: “Ik mocht de afgelopen woensdag de rit alvast rijden. Met de uitzetter achter het stuur heb ik een prachtige en zeer uitdagende route gereden. Een stille polder met soms lange rechte wegen maar ook situaties waar op de kaart nog een weg is, maar in werkelijk niet meer.
De Expert- en Sportklasse rijden zo’n 120 km en de Tourklasse 90 km.
Willem van Leeuwen is ook eigenaar van de Redrive app. Tijdens deze KLIP kun je kennismaken met wat er allemaal in de app kan. Hebben jullie wel eens Punten onbekend op de app gereden? Ik in ieder geval niet. Het is een nieuwe manier van navigeren, het is leuk en uitdagend. Van plaatje naar plaatje en je ziet pas op het punt waar je als volgende naar toe moet.

Als je geluk hebt kom je dan niet in De Klem of juist wel.”
Het reglement is gepubliceerd op www.dhrc.nl. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 16 oktober. Meer informatie hier.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Schrijf nu in voor de Stavenrit van de ROHAC

Schrijf nu in voor de Stavenrit van de ROHAC

De volgende ROHAC-rit is de befaamde Stavenrit die wordt verreden op het Zeeuwse eiland Goeree Overflakkee waar het in december

Lees meer